Gåsedunsdyne - Ringsted Dun

Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – Set på TV

Ringsted Dun er netop kommet med en helt ny gåsedunsdyne. Det er en eksklusiv gåsedunsdyne med en bæreevne på 13. Dynen fås lige nu til en fantastisk pris – men kun i en begrænset periode. Ringsted un har med denne dyne skabt den perfekte dyne til livsnyderen, der både vil sove godt men også gøre en god handel.

Gåsedunsdyne 140x200
Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – køb den her

 

Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – NYHED

Dynen er fyldt med 100% fine nye hvide gåsedun med en bæreevne på 13. Gåsedunsdyner med fyld af 100% gåsedun har altid en bæreevne på mindst 12. I denne dyne har Ringsted Dun nøje udvalgt de aller fineste gåsedun med en bæreevne på 13, hvilket gør dynen ekstra let og luftig. Dynen har betræk af super soft bomuldsbatist 80/80 og er syet i kassetter, så dynen falder perfekt omkring kroppen.

Allergivenlig dyne med følgende certificeringer:

NOMITE certificeret dyne

NOMITE kommer fra engelsk – no mite – som direkte oversat betyder ingen mider (husstøvmider).

NOMITE er din garanti for at dunproduktet ikke kan indeholde husstøvmider. Det fjer- og duntætte vår er nemlig så tætvævet at miderne ikke kan trænge igennem stoffet.

 

OEKO-TEX® Standard 100 er en international, frivillig kontrol af tekstiler – skabt for at udjævne globale forskelle med hensyn til miljølovgivning og for at have et fælles grundlag til vurdering af potentielt sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX® Association tester for indholdet af kemiske stoffer der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.

 

Downafresh garanter at produktet indeholder fuldstændig rene dun/fjer. Råfjerene vaskes efter de strengeste forskrifter i Europa og tørres ved mere end 100°C, og dermed opnås sikkerhed for fjernelse af elementer som: H5N1-stammen (fugleinfluenza), keratin (skæl fra dun og fjer), bakterier og svampe, sæbe og andre organiske rester.

 

Gåsedunsdyne på tilbud

Du finder denne luksus gåsedunsdyne i enkelt størrelse, i ekstra længde og som dobbeltdyne på tilbud lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.