Gåsedunsdyne - Ringsted Dun

Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – Set på TV

Ringsted Dun er netop kommet med en helt ny gåsedunsdyne. Det er en eksklusiv gåsedunsdyne med en bæreevne på 13. Dynen fås lige nu til en fantastisk pris – men kun i en begrænset periode. Ringsted un har med denne dyne skabt den perfekte dyne til livsnyderen, der både vil sove godt men også gøre en god handel.

Gåsedunsdyne 140x200
Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – køb den her

 

Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – NYHED

Dynen er fyldt med 100% fine nye hvide gåsedun med en bæreevne på 13. Gåsedunsdyner med fyld af 100% gåsedun har altid en bæreevne på mindst 12. I denne dyne har Ringsted Dun nøje udvalgt de aller fineste gåsedun med en bæreevne på 13, hvilket gør dynen ekstra let og luftig. Dynen har betræk af super soft bomuldsbatist 80/80 og er syet i kassetter, så dynen falder perfekt omkring kroppen.

Allergivenlig dyne med følgende certificeringer:

NOMITE certificeret dyne

NOMITE kommer fra engelsk – no mite – som direkte oversat betyder ingen mider (husstøvmider).

NOMITE er din garanti for at dunproduktet ikke kan indeholde husstøvmider. Det fjer- og duntætte vår er nemlig så tætvævet at miderne ikke kan trænge igennem stoffet.

 

OEKO-TEX® Standard 100 er en international, frivillig kontrol af tekstiler – skabt for at udjævne globale forskelle med hensyn til miljølovgivning og for at have et fælles grundlag til vurdering af potentielt sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX® Association tester for indholdet af kemiske stoffer der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.

 

Downafresh garanter at produktet indeholder fuldstændig rene dun/fjer. Råfjerene vaskes efter de strengeste forskrifter i Europa og tørres ved mere end 100°C, og dermed opnås sikkerhed for fjernelse af elementer som: H5N1-stammen (fugleinfluenza), keratin (skæl fra dun og fjer), bakterier og svampe, sæbe og andre organiske rester.

 

Gåsedunsdyne på tilbud

Du finder denne luksus gåsedunsdyne i enkelt størrelse, i ekstra længde og som dobbeltdyne på tilbud lige her.

 

2 tanker om “Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun – Set på TV”

 1. hej jeg har kig på 2 dyner hvilken er bedst.

  Dyne fyld: Nye hvide Europæiske moskusdun / småfjer
  Fyldvægt: 715 gram, bæreevne: 11
  Type: lun helårsdyne
  Vår: 100% bomuldssatin 80/80 – special soft finish!
  Konstruktion: Kassetter 5×7, med boks-kant
  Vask/tørretumbling: 60°C
  Øko-Tex Klasse 1, NoMite og Downfresh
  Navn: Ringsted Dun, Svinedrengen “lun” dyne
  Garanti: 10 år

  og den fra tv

  Dyne type Lun helårsdyne
  Dun Europæiske moskusdun/småfjer
  Fyldets vægt / kvalitet 690 gram, bæreevne 11
  Betræk Bomuldssatin 80/80, special soft finish
  Kassetter 6×8 med indvendig boks-kant
  Vask / tumbling 60 grader, ja
  Certificering NOMITE, DownAfresh, Øko-Tex 100
  Producent Dansk produceret af Ringsted Dun
  Ekstra 5 års garanti

  1. Hej Jeanette, tak for dit spørgsmål.

   Du har her fundet 2 rigtige gode og lækre dyner. Begge dansk producerede fra Ringsted Dun med fyld af moskusdun, bæreevne 11. Der er ikke den helt store forskel på dynerne, men lidt er der. Forskellen i mængden af dunene er så lille, at den ikke vil kunne mærkes. Betrækket er det samme, dog har Svinedrengen et bronze kantbånd, hvor satindynen har et hvidt kantbånd.

   Svinedrengen har lidt færre kassetter 5×7 i forhold til Satindynens 6×8 – det har lidt at sige i forhold til hvordan dynen falder omkring kroppen, men så længe du er oppe på enten 5×7 eller 6×8 er forskellen ikke så stor. Den største forskel er, at svinedrengen er syet med en udvendig boks-kant, der gør at dunene ligger i fuld højde helt ud til kanten af dynen.

   Satindynen er lidt billigere end Svinedrengen, så kan du undvære boks-kanten og det bronze kantbånd, så får du en rigtig god dyne for pengene her.

   God fornøjelse med dynekøbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.