Hvorfor skal jeg vælge en dobbeltdyne?

Det gode ved en dobbeltdyne

Fordelene ved en dobbeltdyne er selvfølgelig, at man slipper for at kæmpe om fællesdynen med sin partner. En enkeltdyne bliver hurtigt for lille at sove 2 under, hvilket gør dobbeltdynen til det perfekte valg.

Når man står over for valget af sin dobbeltdyne er det vigtigt, at man ikke går ned i kvalitet. Et sikkert og tilfredsstillende valg af fyldet til din dyne er moskusdun eller gåsedun, da naturfyld giver en bedre komfort end f.eks. fiberdyner. Derudover skal man også tænke på størrelsen af sin nye dobbeltdyne. Der findes 3 forskellige størrelser:

  • Dyne 200×200
  • Dobbeltdyne med ekstra længde 200×220 (Se dobbeltdyne tilbud)
  • King Size dobbeltdyne 240×220

Størrelsen af dobbeltdynen afhænger meget af vægt og størrelse, men en dobbeltdyne med målene 200×220 matcher de flestes behov.

5 gode råd til køb af dobbeltdyne:

1. Vælg en passende størrelse, der matcher dine behov.
2. Dansk producerede dobbeltdyner lever op til en lang række kvalitetskrav, hvilket især dyner fra Østen ikke gør. Derfor opfordres der til at købe en dansk-produceret dobbeltdyne.
3. Ved køb af dundyner skal du vælge en bæreevne over 10. Jo højere bæreevne, jo bedre isoleringsevne.
4. Derudover er det vigtigt at tænke på, at fjer vejer mere end dun, så kun ved sammenligning af kvalitet og mængde, kan man se hvor varm dynen er.
5. Undersøg hvordan dynen skal behandles og om den kan vaskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.