Den lille forskel i sengen!

Et nyt lagen kan rede din nattesøvn

Mange bruger tusindvis af kroner på nye senge og dyner for at forbedre nattesøvnen, men har du selv prøvet at dit lagen krøller sammen under dig og om sommeren klister til kroppen? Eller har du måske prøvet at vågne op om morgenen og lagnet har løsnet sig og svøbt sig omkring dig så du ligner en mumie!

Ja, ik!….Og tænk hvis disse problemer kunne undgås ved at nogle havde lavet lagner, som var faconsyet til netop den seng eller madras du har 🙂

 

 

Her er hvilke lagner du skal vælge til din seng.

Det er vigtigt at vælge den rigtige lagen type når du skal købe nyt lagen, så tag udgangspunkt i din seng og madras, og mål den grundig inden du giver dig i kast med udvælgelsen.

 

Boxmadras 25 – 30 cm i højden

Du skal vælge et box-lagen eller et stræklagen, som passer med sengens størrelse og som er minimum 30 cm i højden. Du skal desuden vælge en kuvertlagen som passer til topmadrassen på sengen, hvis der er en sådanne på sengen .

 

Springmadras 20 – 25 cm i højden

Her kan du ligeledes vælge et boxlagen eller stræklagen som er mellem 25 – 35 cm i højden. Vælger du et lagen som er højere er der stor chance for at det vil krølle sammen under dig mens du sover.

 

Topmadras 5 – 8 cm i højden.

Den bedste opfindelse man kan forestille sig er et kuvertlagen som passer perfekt til topmadrassen. Et kuvertlagen i god kvalitet passer efter gentagende vaske, og ligger perfekt på topmadrassen uden at krølle eller gå op i hjørner og sider. Kuvertlagner er ligeledes lette at skifte så du skal ikke længere tumle med at stoppe overflødig stof fra glatte lagner ind under topmadrassen.

 

Uanset om du har en kontinentalseng, boxmadras eller elevationsseng er der typisk en topmadras på toppen og her gør du dig selv en tjeneste ved at vælge en god kvalitet. Husk at har du en elevationsseng så hedder lagnet ikke en kuvertlagen, men splitlagen.

 

Du kan her tjekke udvalget og købe Luna Denmark Kuvertlagner TekstilLaden

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.