Ny seng – guide til valg af ny seng!

Hvilken seng skal du vælge? Hvornår er det tid til en ny seng?

Vågner du ikke helt udhvilet om morgenen eller døjer du med ømhed i skuldre, ryg eller lænd. Så er det måske tid til at overveje om sengen skal udskiftes. Her får du gode råd til valg af type af seng samt lidt vejledning i forhold til hårdhed og topmadras.

Valg af senge er meget individuelt og det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser inden køb. Vi har hver især forskellige kropsbygninger, sovevaner samt præferencer i forhold til liggekomforten i vores seng. Lige så forskellige vi er som mennesker, lige så forskellige kan en seng også være at sove i. Tag dig god tid, til at prøve din nye seng i forhold til fasthed og valg af type af topmadras.

I dag er det blevet meget almindeligt at købe seng over nettet, hvilket kan være lige så godt som i en fysisk butik. Ofte vil der være en del penge at spare ved køb over nettet og mange tilbyder ligefrem gratis levering og prøvetid på madrassen. Vær dog sikker på, at det er en forhandler af senge af en god kvalitet. Samtidig med at det er en forhandler, der kan vejlede dig i købsprocessen.

Sengen er nok det møbel, hvor vi tilbringer mest tid. Så udover liggekomforten skal du også vælge en seng, der passer til dit hjem og som du bliver glad for at kigge på. Vi tilbringer 6-8 timer i sengen hver nat og det er her kroppen lader op og restituerer, så vi er klar til en ny dag.

Valg af type af seng

Alt afhængig af dine behov og øsnker til sengen, finder der flere typer af senge. Elevationsseng til dig, der ønsker at kunne indstille sengen individuelt, så den passer perfekt til din krops behov. Kontinentalseng til dig, der ønsker en god seng med fantastisk liggekomfort samtidig med at sengen fremstår som én stor seng. Her undgår du “revnen” i midten af sengen, men kan stadig have forskellig hårdhed i hver sin side af sengen. Boxmadras er til dig, der ønsker en enkel og god seng, hvor sengen består af et enkelt lag. En god seng til børneværelset, gæsteværelset eller hvis I ønsker at sengene skal stå adskilt.

Du finder bla. et godt udvalg af Dansk producerede senge i høj kvalitet her www.soveland.dk. Her har du også har mulighed for at besøge Deres showroom, så du kan prøve sengen inden køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.