Opvågningslampe, lidt ekstra dagslys i en mørk tid

Send vinterdynen på sommerferie – prøv en sommerdyne

Sommerdrøm Classic fra Ringsted Dun

Er du én af de mange danskere, der har problemer med at sove om natten ? Så kan det være en god idé at overveje at investere i en sommerdyne.

 

Dårlig søvn

Dårlig søvn har nemlig alvorlige konsekvenser for, hvordan vi har det i hverdagen. Hvis vi sover dårligt, kan det medføre dårligere hukommelse, træthed, energiunderskud og hurtigere irritation. Det er derfor en god idé at overveje, hvad der kan være grunden til, at du sover dårligt, fx om du sover med den rigtige dyne, og om temperaturen i soveværelset er passende.

 

Sommervarmen

Temperaturen og luftfugtigheden stiger op til sommermånederne, og et tydeligt tegn på, at det er ved at være tid til at skifte dynen er, når du vågner om morgenen og har det en anelse for varmt, så fødderne stikker udenfor, eller dynen er halvt taget af.

Mange tror, at man om sommeren kan nøjes med et vattæppe om natten, men faktisk kan det være rigtig svært at regulere temperaturen, hvis man vælger denne løsning. En dun eller silke sommerdyne er meget bedre, da disse er temperaturregulerende, det samme gælder for nogle fiberdyner. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, selv om det er sommer, men derimod kigge efter en dyne med mindre fyldmængde.

 

Dun

Der findes mange forskellige sommerdyner alt efter behov og i forskellige prisklasser. Er man interesseret i en god sommer dundyne, kan de nye dansk-producerede sommerdyner fra Ringsted Dun Sommerdyner anbefales. Serien hedder ”Sommerdrøm”, og holder kroppen sval, fordi der er færre dun i, hvilket giver mere luft til kroppen. Ringsted Dun har udviklet en dynevælger netop for at imødekomme mange af de fejlkøb, som ofte sker, når folk køber dyner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.