Sengetøj- har også betydning for den gode søvn

Sengetøj, hvad skal jeg vælge?

For at få den gode søvn er det ikke kun valg af seng, dyne og pude der har betydning. Sengetøjet har ligeså stor en betydning.

Sengetøj skal vælges i en god kvalitet og i et materiale som huden kan ånde i . LUNA Denmark har 100 % bomulds sengetøj i høj kvalitet, i 3 forskellige kvalitets vævninger.

  • Bomuldssatin, ved denne vævning får man en tæt, blød og glat vævning.
  • Jacquard, den fineste og mest luksuriøse vævning man kan få, meget eksklusivt og blødt.
  • Nano Krepp, før i tiden også kaldt bæk og bølge, er en glatvævet  bomuld som er blevet påført en rynkeeffekt som giver et stribet udseende, der ikke kan vaskes væk. Hvilket er meget praktisk da det derfor ikke skal strygges. Rynkerne i sengetøjet fra LUNA Denmark er mindre end det man ellers ser på markedet. Dette gør, at der opstår flere små lufthuller mellem huden og sengetøjet som derved skaber en bedre ventilation og en blødere følelse. Denne egenskab gøre det særdeles velegnet til sommerbrug.

De 3 vævninger er alle tætvævet hvilket gør dem allergivenlige og hygiejnisk, den tætte vævning gør at husstøvmider ikke trives særlig godt.

Alle sengetøjs sæt fås med lynlås som lukning, hvilket er en meget holdbar løsning som yder den bedste beskyttelse af dyne og pude.

LUNA Denmark sengetøj er  Oeko-Tek 100 certificeret, din sikkerhed for at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Derudover er bomuldssatin og Jacquard “soft finish” merceriseret, en behandling der øger bomuldens slidstyrke, glans, smidighed og absorberingsevne. Og Nano Krepp er strygefrit.

 

Vaskeråd

  • Det anbefales altid at vaske sengetøjet inden det tages i brug og ved første vask altid separat.
  • Vend vrangside ud af og lyn lynlåsen.
  •  Vaskes ved 60° med et egnet vaskemiddel.
  • Tørretumbles eller hænges til tørre. Lider du af pollenallergi, skal du være opmærksom på, ikke at hænge dit sengetøj til tørre udenfor i pollensæsonen.

Ønsker du mere information om køb af kvalitet sengetøj finder du det her www.soveland.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.